anthilias

Alla inlägg under november 2012

Av Gun - 21 november 2012 20:42

Hela dagen har jag bara frusit och ätit panodil. En till på jobbet mår lika dant som mig. Smittades troligen i Bients.

Hoppas att det går över fort... har nu druckit honungsvatten. Det lenar så gott.

Ser på bonde söker fru... ja vad ska jag säga om det. Tur att man är olika.

I morgon blir det full rulle här.. så det är bara för mig att palla mig i väg till jobbet. Först kommer byggkillarna med förnstret och gör det sista. Kanske kommer kakelkillen om han får spilltid. Sist elkillen. Tala om ruljans... Nu ser jag slutet efter en så lång tid av renovering.

Kram gun


Av Gun - 20 november 2012 21:10

Ja i kväll blir det inte så mycket skrivet här ute. Tänkte krypa till sängs redan nu. Fryser, har ont i halsen och näsan börjar rinna... Inte alls kul.

Känner mig inget vidare. Hade tänkt visat några kort från Bientz men det får allt vänta.

God natt på er alla.

Kram gun

Av Gun - 19 november 2012 22:04

Sist jag skrev så skulle jag bums i säng... Ja fredag morgon så ringde mina väckarklockor kl 04.00 och efter några minuter ringde en av mina jobbar kompisar för att kolla att jag var uppe och efter ytterliggare 15 minuter ringde nästa:):). Jag var helt färdig.

Men iväg kom jag och kl 05.30 hämtade bussen upp oss inne i stan. Ett glatt gäng. Bussen rullade först mot Växjö där vi fikade. Resan fortsatte mot Trelleborg och färgan till Sassnitz och vår efterlängtade spahelg!!!

Vilken härlig helg vi haft där. Badat i härliga pooler med saltvatten i. En pool kunde man inte simma i hur man än försökte. Det var så salt att man bara flöt där. Ätit gott har vi gjort med god dricka till. Vi har även vandrat runt i Bients som stället heter. Fin kurort med mycket besökare. Kan rekomendera ett besök där.

Hem kom jag sent igår kväll, stöp bara i sängen för att börja tidigt i morse. Har varit slut hela dagen och på allt elände hade vi APT i kväll!! Nu är jag trött och tänker krypa ner i sängen...

Önskar er alla en trevlig vecka.

Kram gun


Av Gun - 15 november 2012 21:23

Varför går klockan så fort?? Har lite kvar att göra och sedan bums i säng.

Kom hem och köket var uppsatt. Super nöjd! Nu fattas bara kaklet, lite eldragning och det lilla fönstret. Sedan är allt klart. Nja jag måste till Ikea och handla lådan som var slut men annars är det klart.

Då  visar jag bilder på gamla/nya köket.

Nu måste jag fortsätta så jag blir klar.

Önskar er alla en trevlig helg.

Kram gun

Av Gun - 14 november 2012 19:35

I natt har jag sovit ryckigt!! Minst en gång i timmen har jag vaknat med ett ryck och fått för mig att jag försovit mig.

Men jag kom upp och var i tid innan första barnen kom vid kl 06.00 Vet inte vem som var tröttas jag eller ena killen:).

Fick sms på förmiddagen att mitt paket från ellos hade kommit. Jag tog svängen via Ica Maxi för att få med mig paketet hem. Nyfiken om gardiner skulle bli fin nu i mitt kök. Vit hissgardin med ängeltryck... Öppnar paketet och där ligger en beige hissgardin!!! Fel från ellos, men de skickar iväg den rätta.


När jag kom hem så var killarna här och höll på. Herre min tid så det såg ut i köket. Tror de såg min min:):). Fanns några krucks. Ena skåpsdörren går inte att dra ut för dörrkarmen tog emot, men de kunde fixa det men först ville de fråga mig om det var ok. Visst det var det och lika så fläktskåpet. I morgon ska köket vara helt klart och nästa vecka kommer det lilla förnstret och när de sätter in det så ska de sätta in som en kil under kyl/frys eftersom golvet är snett och lutar åt alla håll...

Var ute på nätet och letar efter ett vitrinskåp att hänga på väggen. Hittade ett med zinklådor så jag ska maila dit och se vad det kostar....

Nej nu har jag lite att fixa....

Kram på er

gun


Av Gun - 13 november 2012 20:43

Ja det är frågan... Varför ska man vara så slarvig och klantig. Var hos optikern idag, nya glasögonen går på 5300 kr.

Jaha, där rök mina retroaktiva pengar som jag får nu i min lön... Tur att jag fick ett lönelyft x 6 månader.. de pengarna behövs! Men jag hade inte tänkt lägga dem där.

Annars har det inte hänt något speciellt idag. Jobbat som vanligt och en del av köket är uppe men inte allt.

I morgon börjar jag klockan 06.00 Hur i hela friden jag ska komma upp vet i katten!!

Men det går väll, men det känns när klockan ringer 04.50

Tror att det blir kallt i natt med ser så ut. Vi har haft fint väder men kallt i vinden.

God natt får det bli nu:).

Kram gun

Av Gun - 12 november 2012 22:36

Kom hem sent i kväll. Var min tur att stänga i kväll och efter det hade vi kvällsplanering. Vi planerade lite framöver vad vi ska göra med barnen. Hel utedag nästa vecka och maskerad ska vi ha också.

Även Lucia firandet får vi inte missa.

Vi har haft ganska så härligt väder idag. Var skönt ute när vi var i slogen på förmiddagen.

I morgon ska jag till optikern kl 10.00 Mina glasögon gick sönder i fredags... och de går inte att laga. Inte vad jag hade räknat med men jag har inget val.

Utan glasögon klarar jag mig inte. Undrar bara vad kalaset går på??

Nu är klockan redan mycket och i morgon kommer byggkillarna och sätter upp köket som jag köpte på Ikea.

Spännande!!

God natt mina vänner.

kram gun

Av Gun - 11 november 2012 19:40

Oj vad fort tiden går. Redan söndag kväll!

I fredags hade jag sovmorgon. Trodde jag! Halv åtta hörde jag hur det brummade till utanför huset.

Tittar ut och får se två bilar. Jaha slut på friden, in kommer byggherrarna och rörmokarna för att koppla in alla rör under diskbänken.

Jag väljer att ta bilen med kärran och dra mot Kalmar. Resan ner gick fint knappt inga bilar. Kom till Ikea strax innan de öppnade och få bilar där. Har parkeringen för mig själv:).

In på Ikea och till köksavdelningen och får hjälp av en kille att plocka ihop delarna. Ner till lagret och där börjar jobbet. Jag får själv plocka på allt på vagnen. Jag packar... packar om, jag packar ... jag packar om!! Men tillslut är jag klar. En vagn och en kundvagn drar jag mot kassan full proppad. Killen i kassan bara kollar när det blir min tur. Han tittar på vagnen och sedan på mig och säger, - jag har aldrig sett någon förr som kan packa som du gjort. Ja packa kan jag efter alla gånger som jag har flyttat och barnen har flyttat.

Efter det får jag hjälp med vangnaran. Jag hämtar bilen och kör fram den (för de lovade mig att hjälpa ut mina saker till bilen). Ut kommer en tjej och jag bara tittar..... berättar att jag kan inte backa med kärran. Tjejen hoppar in i bilen och backar in släpkärran hur enkelt som helst!!!! Tuff tjej! In med grejerna och sedan styr jag bilen hemåt.

Ja nu finns alla köksdelarna här i vardagsrummet:). Nu i veckan kommer de upp. Lördag, söndag har gått åt för att

bara plock in det jag kunnat....

Ja det var lite från mig. Önskar er alla en trevlig vecka.

Kram gun

Presentation


Hej,
Jag heter Gun bor på landet vid havet mellan Oskarshamn- Västervik. Jobbar på en naturförskola. Har två vuxna söner som bor i större städer.

http://translate.google.com/

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards