anthilias

Alla inlägg under september 2011

Av Gun - 14 september 2011 21:41

lika mycket längre. Skönt.... men vi har haft blåst här i natt och idag. Båten var det ingen fara med som tur var. Bilen gick jag ut och flyttade igår kväll innan jag skulle sova. Jag tordes inte ha den under eken. Grenarna for för mycket över bilen.

Bara en arbetsdag kvar. Känns skönt med en dag ledigt även om jag får sitta hemma och vänta på kyl/frys. Funderar på att byta gardinerna.... det är ju höst nu.

Finns alltid något att göra. Ska bli skönt nu med en fungerande kyl. Kan handla hem lite mer varor, är livrädd nu att det inte håller sig.

Såg ett recept på matbröd. Blev sugen på att baka. Vi får se. Men i morgon blir det Zumba :):). Var ju sjuk förra gången. Det blir väll en syn kan jag tänka mig.

Ha en fortsatt trevlig kväll.

Kram gun

Av Gun - 13 september 2011 22:41

Hu vad det blåser runt husknuten. Det bara tilltar. Inte alls kul... sitter och undrar hur det är med båten.... Alldeles för mörkt att gå ner till bryggan. Bilen som står under ena eken.... Ja ekar finns det gott om här.

Idag vart man 15.000 tusen fattigare. Beställde kyl/frys vita ville jag ha. Kommer hem på fredag. Så då tar jag mig en semesterdag. Jag vet inte alls när de kommer. Bara någon gång mellan 09.00- 17.00

Nu ska jag gå och lägga mig. Tidig morgon.

God natt och sov så gott.

gun

Av Gun - 12 september 2011 22:21

undrar jag varför jag ska envisas och bo i hus  ..... För ett tag sedan tyckte jag att mjölken inte var riktigt kall i kylen. Rätt gissat kylen är trasig!!!! 3 år gammal och inte lönt att laga. Kostar mer att laga än att köpa ny. Inte klokt men så är det.

Så nu är det bara le vackert och beställa ny kyl och frys. För något lapptäcke är inte lönt hos mig! Kan inte tänka mig att bara byta ut kylen och ha frysen kvar. Skulle inte se klokt ut med två olika! Hoppas bara att få det snarast möjligt.

Tänk vad beroende man är av det.

Men bo i lägenhet.... nej det är inget för mig. Försökte prova det efter jag sålde huset och det gick ju inte länge förrän jag höll på att klättra på väggarna.. Utan det blev hus igen, denna gång på landet. 

Nu är det åter kväll igen fattar inte vart tiden tagit vägen. Kompisen och hennes son har varit här. De har hållt på med den del av huset som min kompis har köpt. Jag har gjorde paj som vi ätit i kväll. Nu har de åkt och jag får tänka på refrängen...

God natt

önskar

gun


Av Gun - 11 september 2011 22:39

vi fick.... Hela dagen har det varit ovanligt varmt. Så på efter middagen började det plötsligt regna och åska. Inte dåligt vad åskan gick. Smäller så dant mot berget.

Det gick över... men sen så har strömmen gått ett antal ggr. Höll på att bli tokig.

Tänkte hela tiden på kylen. Undrar hur det går. Har inte varit där och öppnat än.

Kylen är inte ok. Den håller inte kylan som den ska. Ska prata med dem igen på måndag så får vi se vad som händer och sker.

I morgon är det jobb igen och jag mår bättre nu. Ska gå och lägga mig nu.

Hoppas ni får en trevlig vecka och

godnatt från

gun


Av Gun - 10 september 2011 09:15

att nysa och snörvla.... Är genom förskyld. Började i onsdagskväll med att jag kände mig raspig i halsen. Torsdag morgon var förskylningen ett faktum som tur var hade jag bra turer torsdag och fredag. Kände att jag inte kunde stanna hemma, det var för många som redan var hemma och sjuka i den här smetan.

Hade lovat att följa med min kompis och hennes barnbarn igår kväll på teater i Överum." Algots Ågrens Trikåfabrik" heter föreställning som Gjuteriteatern spelade.

Barnen skrattade så de låg dubbla mellan varven. Ja spela kan de verkligen. Hade bara önskat att jag hade varit piggare. Men trevligt hade vi i alla fall.

Solen lyser ute fast nu är badsäsongen över för min del. Nu ser man och känner att hösten är här.

Önskar alla en trevlig helg.

gun

Av Gun - 7 september 2011 21:55

de bli på jobbet... Förskylning och feber. Så i morgon får jag åter gå upp tidigt och öppna. Börjar kännas nu att man har stigit upp tidigt.

Känner att det börjar raspa i halsen gör lite ont när jag sväljer. Inte alls kul.

Men det är väll vad man har att räkna med. Men jag brukar klara av det fort.

I dag har det regnat hela tiden... fy så trist.

Hoppas det blir bättre väder i morgon. I morgon kväll ska jag och kompisen börja sumba (är inte säker på stavningen) det kommer väll att bli en syn..:).

Nu ska jag försöka komma i sängen...

Kram gun


Av Gun - 6 september 2011 21:09

ruggit det känns... Det började redan skymma vid kl 20.00 Kallt nu på kvällen men hela dagen har varit härlig. Sol, men blåsigt har det varit.

I morgon är en sådan trälig morgon igen.... upp och öppna 06.30 Det är ju skönt att få komma hem tidigt.

Man får ju lite gjort då,  om man inte hamnar framför datorn:).

Men det är ingen risk för det finns lite att göra ute. Rensa ogräs i landen bland annat. Fattar inte varför gräset forfarande växer så det knakar här!

Funderar på att baka äppelkaka i morgon efter man har gjort lite nytta till.

Ha en fortsatt trevlig kväll/vecka.

Gun




Av Gun - 5 september 2011 22:23

Alltid när jag ska börja 06.30 på måndag morgon. Så är det kört... snurrar och har mig hela natten. Är vaken minst 4- 5 ggr. Så nu på kvällen är jag tött. Har suttit en stund vid datorn och gjort lite PsP. Men nu stänger jag ner för i kväll.

Nu har regnet kommit hit med. Började på eftermiddagen och det regnar fortfarande.

God natt och sov så gott.

Kram gun


Presentation


Hej,
Jag heter Gun bor på landet vid havet mellan Oskarshamn- Västervik. Jobbar på en naturförskola. Har två vuxna söner som bor i större städer.

http://translate.google.com/

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skapa flashcards